Umut Şahin
Yeni Üye
- En iyi yanıt
- 0
- Ad Soyad
- Umut Şahin
- Office Vers.
- excel 2019 Pro
Değerli arkadaşlar ilk mesajım soru olarak geldi. Umarım resimde sorumu sormayı başarabilmişimdir. Amacımı belirteyim: YKS deneme sınavlarında aday öğrencinin ürettiği sınav puanının 2019-2020-2021 YKS verilerine göre başarı sırasında kaçıncı sıraya tekabül ettiğini göstermek.
İhtiyaç duyduğum formülün adı ve genel başlığı nedir bilmiyorum. Zaten google'a nasıl sormam gerektiğini bilseydim sizleri rahatsız etmezdim. Saygılarımla.
C ve D sütununda 366 satır başar sırası bilgisi var. Yani A1'deki puanın karşısına doğru veri getirilirken 366 satırlık sütun taranacak. Ancak bu basit soruya vereceğiniz cevabı uyarlayabileceğimi düşünüyorum.
İhtiyaç duyduğum formülün adı ve genel başlığı nedir bilmiyorum. Zaten google'a nasıl sormam gerektiğini bilseydim sizleri rahatsız etmezdim. Saygılarımla.
C ve D sütununda 366 satır başar sırası bilgisi var. Yani A1'deki puanın karşısına doğru veri getirilirken 366 satırlık sütun taranacak. Ancak bu basit soruya vereceğiniz cevabı uyarlayabileceğimi düşünüyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: