• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Uygulama arama sonucu texbok lara hisse sayfasından veri almak

kaldırım

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Sebahattin kaldırım
Office Vers.
Office 2013;
Selamun Aleyküm kiymetli dostlar
ve soruma geçiyorum Ekte bulunan sayfamda userform2 listbaks olan kısma Cift tıkladıgımda verilerin bır kısmı geliyor Fakat Örnek olarak Fatma KÜCÜK yazıp aradığımızda fatma KÜCÜK hissedarın Bilgileri ilgili texbox lara gelmekde , fakat Fatma KÜCÜK ödeme yaptıgı bilgileri ilgili texbox lar a veriler gelmiyor odemeler ise hisse sayfasında 1 taksit Hisse sayfası K sutunu 1 taksit odeme tarıhı hisse sayfası L sutunu;2 taksit Hisse sayfası M sutunu 2 taksit odeme tarıhı hisse sayfası N sutunu; Toplam Ödenen Hisse sayfası O sutunu,Bakiye ise Hisse sayfası P sutununda kayıtlıdır bu konuda sizlerden destek bekliyorum.ve bu arada userform2 de odemelerin oldugu 2 taksit Textbok odeme girilddiğinde hemem yanındakı textbo7 tarıh eklenirse güzel olur bu konuda sizlerden dönüs beklıyoruz
ALLAH'emanet olunuz

Ekli dosyalar

• 141 KAYA ÇİFLİĞİ Kurban Satıs Programı - .xlsm
    878 KB · Görüntüleme: 3
  • ARAMA KAYDI.gif
    ARAMA KAYDI.gif
    794 KB · Görüntüleme: 2
Üst Alt