• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım Eksik konu analizi

mehmetaltin

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
mehmet
Office Vers.
office 2007
MEB 4. sınıf yeni güncellemeye göre ekteki programı güncelledim.Arkadaşlar ekte hazırladığım programda eksik konu analizi ve öğrenci eksik konu analizi sayfa değişimleri yüzünden çalışmıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

4. Sınıf Kazanım Analiz Programı

muygun

Uzman
En iyi yanıt
28
Ad Soyad
Mustafa UYGUN
Office Vers.
Office 2003
Liste sayfası M sütununda başvuru hatası var. (#BAŞV!O13) Bu sütunun alt satırlarında da aynı hata mevcut. İhtimalle sildiğiniz yada adını değiştirdiğiniz bir sayfa ile ilgili.
M1 hücresini silerseniz KONUANALİZİ sayfasındaki Tema Konularını Yerleştir makronuz çalışacaktır.
Bu hatanın nereye başvurduğunu bilmediğim için çözüm üretemem. Çözüm sizde...
İyi çalışmalar.

mehmetaltin

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
mehmet
Office Vers.
office 2007
Hocam konu analiz sayfasında benim oluşturduğum yeni sayfalar çıkmıyor.M1 sildim denedim m sütunu toptan sildim gene olmadı.Bir arkadaş makro eklemişti ben anlamadığım için yapamadım.Liste sayfasında ders isimleri ve altında tema isimleri var.Bu ders isimleri konu analiz ve öğrenci analiz kısmında çıkmıyor.Tabi eksik kazanımlarda çıkmıyor.Siz makro ekleyebilirseniz çok sevinirim.

muygun

Uzman
En iyi yanıt
28
Ad Soyad
Mustafa UYGUN
Office Vers.
Office 2003
Merhaba;
Sayfaları listeleme işlemi basit. (onu hallederiz) Ama KONUANALİZİ ve ÖĞRENCİANALİZİ sayfalarına hangi verilerin geleceğini;
(Örn:Bir ders adı yada konu seçildiğinde A5 hücresine ne gelecek? , Birleştirilmiş hücreye ne gelecek gibi..) Tanımlamanız yada manuel doldurmanız gerekiyor.
Ekteki uygulama bu yönleriyle eksik..
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• mehmetaltin-4. Sınıf Kazanım Değerlendirme Programı (Konu Analizli)-1.zip
    176.1 KB · Görüntüleme: 0
Üst Alt