• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım EXCEL'DE HÜCRELERE VERİ YERLEŞTİRME

Yamahato

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Yusuf DOĞAN
Office Vers.
Profesyonel plus 2010
Merhaba ek'te bir BAŞ BELASI İSİMLİ excel dosyam var. Bunu manuel olarak düzenlemek çok saatlerimi alıyor. İnternette de bir türlü bana yardım edecek bir yöntem bulamadım. Bu sayfadaki verileri süzmem lazım. Bu yüzden adım adım gideyim istiyorum ki karışmasın. İlk sorunumu çözmemde bana destek verirseniz çok mutlu olurum.

1-Öncelikle araç modellerini bir sonraki modele kadar otomatik kopyalaması lazım. Şöyle açıklayayım. sayfa 1 deki A3 HÜCRESİNDE Kİ VERİYİ A9 HÜCRESİNDEKİ VERİYE KADAR A4-A5A-A6A-A7A-A8 KOPYALAMASI LAZIM. SONRA A9 HÜCRESİNDEKİ VERİYİDE A19daki veriye akdar kopyalaması lazım. sonra bu şekilde sayfa sonuna kadar A sütünunu doldurması Lazım. Her kopyalamdan sonra kopyaladı verinin bulunduru satırı silmeli. Burada dikakt edilecek konu şu ki kopyalanacak verinin kopya sayısı gördüğünüz gibi değişken. bazen 3 bazen 7 bazen 15 satıra kopyalanabiliyor. Burada bir değişkenlik oluyor. Sayfa 2 de ufak bir örnek verdim. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• BAŞ BELASI.xls
    310 KB · Görüntüleme: 1

bulentyavuz2001

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
bulent yavuz
Office Vers.
365
bu şekilde bir şeymi istemiştin.