• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Uygulama Makro yada farklı bir yöntem ile veri kaydetme

okt53

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
oğuz kaan taban
Office Vers.
excel 2019
Merhabalar. Excelde ekte gönderdiğim şekilde bir çalışma yapmak istiyorum ama bir türlü elle tutulur birşey bulamadım. Bu konuda yardımcı olmanız mümkünmüdür?

Kısaca şöyle excel dosyasında sayfalar var. türkçe matematik fen gibi. tek sayfada verileri girmek istiyorum ama seçtiğim bölüme göre kaydetmesi lazım. böyle birşey yapılması mümkünmü? Makrolarla olmuyor. Sadece tek sayfaya kayıt edebiliyorum alttaki sayfa sekmeleri işi bozuyor.

Ekli dosyalar

• calisma.xlsx
    17.3 KB · Görüntüleme: 3

karakan

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Yasin Kara
Office Vers.
2016
Deneyebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• calisma.xlsm
    24.2 KB · Görüntüleme: 5

karakan

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Yasin Kara
Office Vers.
2016
Kayıt sayfasında gizlenmiş olan H5 Hücresini açınız buraya sayfa isimleri ile aynı olacak şekilde eğer ifadesini doldurunuz. Başka birşeye gerek yok.

okt53

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
oğuz kaan taban
Office Vers.
excel 2019
Hemen deniyorum.

okt53

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
oğuz kaan taban
Office Vers.
excel 2019
Kayıt sayfasında gizlenmiş olan H5 Hücresini açınız buraya sayfa isimleri ile aynı olacak şekilde eğer ifadesini doldurunuz. Başka birşeye gerek yok.
Çok teşekkürler. Peki bu formu sadece kayıt sayfasını örneğin makrosuyla beraber var olan bir belgeye nasıl aktarıp ekleyebilirim.

Üst Alt