Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mesela bir excel dosyamda 1000 adet aşağıda sayfa var ve her sayfanın B25 hücresindeki verileri sayfa numarası ismi ve versiyle başka bir sayfada alt alta yazdırmak istiyorum. Bunu formül ya da macro ile tek tek nasıl yapabilirim?
1000 adet sadece örnek arkadaşlar. Genelde aydaki gün sayısı kadardır. En fazla 31 ama yinede bazen fazla dosyalar için olabiliyor. Birde tek hücre değildir örnek o. Mesela A1,A2,A3,B1,B2,H5 gibi karışık hücreler. Onları kendim macro ya da formülden belirleyecem . Teşekkürler.
Mesela ekteki dosyada her sayfadaki A2,A3,C2,C3,E2,E3 değerlerini yaz sayfasına alt alta formül olarak atamak istiyorum. Neden formül derseniz değişiklik olduğunda yansısın.