• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım Tablo ve açıklamaları Outlook ile gönderme

korayuruk

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
koray uruk
Office Vers.
office 365
Arkadaşlar Merhaba;

Benim şöyle bir sorum olacaktı. Şubelere vadesi geçen borç bildirimlerini mail olarak atıyorum her gün. Bir arkadaşım makro yaptı. Fakat her birim için tek tek mail atıyor. Örneğin bir birimde bir kaç müşteri oluyor. Birime ayrı ayrı mail değilde, tek bir mailde tüm borcu gösteren tek bir mail atmak istiyorum. Exceli sizlerle paylaşıyorum. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• TAHSİLAT TABLOSU (1).xlsm
    23.3 KB · Görüntüleme: 3

volki_112

Yeni Üye
En iyi yanıt
2
Ad Soyad
Volkan Kahraman
Office Vers.
2019 TR
Arkadaşlar Merhaba;

Benim şöyle bir sorum olacaktı. Şubelere vadesi geçen borç bildirimlerini mail olarak atıyorum her gün. Bir arkadaşım makro yaptı. Fakat her birim için tek tek mail atıyor. Örneğin bir birimde bir kaç müşteri oluyor. Birime ayrı ayrı mail değilde, tek bir mailde tüm borcu gösteren tek bir mail atmak istiyorum. Exceli sizlerle paylaşıyorum. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kodu yazıp sizin butonunuza atadım. Lütfen deneyip dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• VK TAHSİLAT TABLOSU.xlsm
    25.7 KB · Görüntüleme: 3

korayuruk

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
koray uruk
Office Vers.
office 365
Kodu yazıp sizin butonunuza atadım. Lütfen deneyip dönüş yapınız.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Fakat mail oluşturulamıyor. Yani outlooka tablo geçmiyor. Kullandığım outlook sürümü; 1743659445635.png

Üst Alt