• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Uygulama Veri aktarılan sayfada tablo ayarları, toplu yazdırmada sayfa numarası

lion2577

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Yasin
Üstatlar merhaba; örnek dosya liste sayfasındaki verileri ürün koduna göre ayırıp her ürün kodu için ayrı sayfa oluşturarak ürün kodunun bilgilerinin aktarımını sağlıyor. Bu kodda şunları nasıl sağlayabiliriz. Yardımlarınızı bekler şimdiden çok teşekkür ederiz.

1- Liste sayfasına İşletme Adı diye yeni bir sütun eklendi. Bu sütunu kişi adı ve soyadı ile birleştirerek yani örnek verecek olursak Ahmet Bal ( Çiçek Manavı Sahibi ) şeklinde kişi adı soyadı sütununa nasıl yazdırabiliriz.

2- Sütun Genişlikleri içeriğe göre otomatik olsun (kodu var ama çalışmıyor)

3- Ürün adı-Kişi adı soyadı-baba adı sütunlarının metin hizaları dikeyde orta, yatayda sola girintili olması diğerlerinin dikeyde orta, yatayda orta olması

4- Sayfaların toplu yazdırıldığı zaman tek dosya algılayıp sıra numarasını bir bütün olarak veriyor. Toplu yazdırmada sayfa numaralarını her bir ÜK sayfası için ayrı ayrı oluşturulması

Ekli dosyalar

• Tutanak.xlsm
    35.2 KB · Görüntüleme: 1
Üst Alt