gicimi
Yeni Üye
- En iyi yanıt
- 0
- Ad Soyad
- Hüseyin Yılmaz
- Office Vers.
- Office 2016 Pro
Merhaba;
1.Kapalı Dosya,
Desktop\Rapor\Data\Ocak\01.01.2019.xls
Desktop\Rapor\Data\02.01.2019.xls
Desktop\Rapor\Data\03.01.2019.xls
2.Kapalı Dosya,
Desktop\Rapor\Siparis\Ocak2019.xlsx
Açık dosya,
Desktop\Rapor\Test.xlsm
Siparis Kapalı Dosyasında,
A1= Malzeme No Sütunundaki değerleri " Siparis\Ocak Klasörünün içerisindeki "Ocak2019"dosyasında aramasını bulması durumunda,
Referans tarih - C
Sipariş - G
Türü - I
Tanım - L
Bölge - O sütunlarına ait değerleri aktarmasını.
Data\Ocak\ ... dosyalarında ise,
A= Malzeme No Sütunundaki değerleri
Data\Ocak klasörünün içerisindeki Tarih dosyasına göre A sütünunda aramasını ve bulması durumda B sütununda veri var ise,
Test sayfasında bulunan ilgili tarih sütununlarına "1" yazmasını yok ise " " boş bırakmasını istiyorum.
Umarım yapmak istediğimi aktarabilmişimdir. Siz değerli forum üyelerin desteklerini rica ediyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.
1.Kapalı Dosya,
Desktop\Rapor\Data\Ocak\01.01.2019.xls
Desktop\Rapor\Data\02.01.2019.xls
Desktop\Rapor\Data\03.01.2019.xls
2.Kapalı Dosya,
Desktop\Rapor\Siparis\Ocak2019.xlsx
Açık dosya,
Desktop\Rapor\Test.xlsm
Siparis Kapalı Dosyasında,
A1= Malzeme No Sütunundaki değerleri " Siparis\Ocak Klasörünün içerisindeki "Ocak2019"dosyasında aramasını bulması durumunda,
Referans tarih - C
Sipariş - G
Türü - I
Tanım - L
Bölge - O sütunlarına ait değerleri aktarmasını.
Data\Ocak\ ... dosyalarında ise,
A= Malzeme No Sütunundaki değerleri
Data\Ocak klasörünün içerisindeki Tarih dosyasına göre A sütünunda aramasını ve bulması durumda B sütununda veri var ise,
Test sayfasında bulunan ilgili tarih sütununlarına "1" yazmasını yok ise " " boş bırakmasını istiyorum.
Umarım yapmak istediğimi aktarabilmişimdir. Siz değerli forum üyelerin desteklerini rica ediyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.