echo.kaya
Yeni Üye
- En iyi yanıt
- 0
- Ad Soyad
- Erkan
- Office Vers.
- 365 en
Arkadaslar merhabalar, uzunca bir suredir aradim fakat bir sonuca ulasamayinca ornek basit bir dosya yapip sizden bir yorum ya da cozum talep ediyorum. yapmaya calistigim ve sikinti cikan konular
yapmak istenen, 5 adet veri dogrulama ile acilan dropdown menusunden secilen secime gore bir sonraki menunun seceneklerinin belirlenmesi ve son secimden sonra o kombinasyona ait surec adimlarinin cagirilmasi
drop down - veri dogrulama ile halledildi ama bir sonraki menu sekillenmedi
sonraki menuler, =filter ile sekillendi fakat bos olan dropdown menusu yuzunden filter de ise yaramadi
iste bu konuda takildim, dosyayi acarsaniz basit bir tablosunu goreceksiniz. simdiden tesekkur ederim yardim eden herkese
yapmak istenen, 5 adet veri dogrulama ile acilan dropdown menusunden secilen secime gore bir sonraki menunun seceneklerinin belirlenmesi ve son secimden sonra o kombinasyona ait surec adimlarinin cagirilmasi
drop down - veri dogrulama ile halledildi ama bir sonraki menu sekillenmedi
sonraki menuler, =filter ile sekillendi fakat bos olan dropdown menusu yuzunden filter de ise yaramadi
iste bu konuda takildim, dosyayi acarsaniz basit bir tablosunu goreceksiniz. simdiden tesekkur ederim yardim eden herkese