• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım dosyamın aylar ilerledikçe aşırı yavaşlaması

incsoft

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Ufuk İNCE
Office Vers.
Office 2019 Professional
Arkadaşla günlük takip işlemleri yapmak için kullandığım dosyam var ve bu dosyaları OCAK-ARALIK olarak 12 ay ayrı kaydediyorum ve her dosyamda aylardaki gün sayıları kadar sayfalar bulunuyor ancak her ay ilerledikçe bu dosyamın açılması,kaydet denildiğinde kaydetmesi,kapatması çok aşırı şekilde yavaşlıyor. Birde 12 aylık verileri her ayın içerisinde görebilmem için ayrı sayfam var ancka bunları değere dönüştürüyorum. 1-31 aralığında her sayfada bulunan buttonlarda kodlar olduğundan bu kodlar 31 saydada da oluyor acaba bundanmı yavaşlıyor diyorum kendimce. Bu kodları her sayfaya değilde tek bir yere yazmış olsam o kodlar orda olsa yavaşlama gidermi acaba? Mesela aşağıda ki gibi butonların her birisinde kodlar var. Bu dosyamdaki aşırı yavaşlık sizce neden olabilir nasıl çözerim. Dosyamı göndermek isterim ama içerisinde işyerime ait çok özel veriler vardır. Teşekkürler...

Private Sub CommandButton8_Click()
Private Sub CommandButton9_Click()
Private Sub CommandButton10_Click()
Private Sub CommandButton11_Click()
Private Sub CommandButton13_Click()
Private Sub CommandButton14_Click()
Private Sub CommandButton15_Click()
Private Sub CommandButton17_Click()
Private Sub CommandButton18_Click()
Private Sub CommandButton20_Click()
Private Sub SaveButton1_ButtonPressed()

Private Sub ÇOĞALT_Click()