• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım Makro Oluşturma

think154

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
halil şengün
Office Vers.
office 365
EKTE SUNDUĞUM DOSYANIN RAPOR SAYFASI KISMINDA VE POLİKLİNİK HİZMETLERİ KISMINDA AÇIKLAMALARIM VAR.

Ama genel olarak şöyle altta 28 tane sekme bulunuyor. bunların F4 İLE F74 Hücrelere veri girdiğimde onunla ilintili bir kaç hücredeki veriyi de " RAPOR SAYFASI" nda oluşturulan ilgili hücrelere aktarmak. ( AMA ALTTA BULUNAN TÜM SEKMELERDE UYGULAMAK )
bu 28 tane sekmenin hepsinde uygunsuzluk olmayabilir. ama sırası ile ilk sekmeden başlayarak 28. sekmeye kadar, yazdığım uygunsuzlukları aktarabilmek. Bunların makro ile olabileceği düşüncesi ile sorunun bu kısma yazdım. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• HALİL ŞENGÜN otomatik döflü sistem SDS - BOŞ DOSYA.xlsm
    410.8 KB · Görüntüleme: 3

eternalferit

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
ferit kuru
Office Vers.
office 365tr
1760089885031.png
1760089910318.png

kastetmiş olduğun bunun gibi birşey mi tam olarak veri ve rapor sayfası görüntüsü olarak paylaşıyorum 10. satırdaki veriyi kontrol et rapor sayfasındaki yani poliklinik hizmetlerindeki

think154

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
halil şengün
Office Vers.
office 365
Merhabalar. yani şöyle; 1 den 28 e kadar alt sekmeler var ve bunlarda satırlar var. bu satırlara işlemin uygunsuzluğu olduğunda F sütununa neler olduğu, A-B-C sütunlarından bir "X" yada oraya yazacağım "hayır" ibaresinin, RAPOR SAYFASINA aktarılması. Her sayfadan 3-5 tane olumsuzluk olabilir. mesela, poliklinik hizmetlerinin 10. satırı ve 11. satırı, görüntüleme hizmetlerinin 5. ve 9. satırında UYGUNSUZLUK olduğunda bu aktarımın gerçekleşmesi.

eternalferit

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
ferit kuru
Office Vers.
office 365tr
Merhabalar. yani şöyle; 1 den 28 e kadar alt sekmeler var ve bunlarda satırlar var. bu satırlara işlemin uygunsuzluğu olduğunda F sütununa neler olduğu, A-B-C sütunlarından bir "X" yada oraya yazacağım "hayır" ibaresinin, RAPOR SAYFASINA aktarılması. Her sayfadan 3-5 tane olumsuzluk olabilir. mesela, poliklinik hizmetlerinin 10. satırı ve 11. satırı, görüntüleme hizmetlerinin 5. ve 9. satırında UYGUNSUZLUK olduğunda bu aktarımın gerçekleşmesi.
bu kısmını anladım su kodu çalıştır senden ricam istediğin yeri gelecek mi bir bak birde bütün tabloların 74 te bitmesi gerekiyor hepsini o aralıkta kontrol etmesi için örneğin yöneticilerin hepsi 77 ve 78 sütunlarda olsun.

sana gönderdiğim dosyadaki mantıkta mı olucak kısaca ona bakarmısın

Ekli dosyalar

• HALİL ŞENGÜN otomatik döflü sistem SDS - BOŞ DOSYA.xlsm
    314.6 KB · Görüntüleme: 1

think154

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
halil şengün
Office Vers.
office 365
ilgilin için teşekkürler. sizin makroya göre benim yapmam gereken bir iş var. ben pol hizmetleri ve diğer sayfalarda f sütununun sol tarafına 3 tane daha boş sütun eklemek. tamamen boş olacak şekilde. o zaman bu makro daha iyi çalışacak. çünkü normalde A-B-C sütünları tamamen boş değil. ayrıca en altta bulunan imza kısmındaki kişileri başka bir sütuna kaydırmak olacak. pazartesi buraya bir ek yapacağım. o zaman sanki makro çalışacak gibi duruyor. teşekkürler.

eternalferit

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
ferit kuru
Office Vers.
office 365tr
ilgilin için teşekkürler. sizin makroya göre benim yapmam gereken bir iş var. ben pol hizmetleri ve diğer sayfalarda f sütununun sol tarafına 3 tane daha boş sütun eklemek. tamamen boş olacak şekilde. o zaman bu makro daha iyi çalışacak. çünkü normalde A-B-C sütünları tamamen boş değil. ayrıca en altta bulunan imza kısmındaki kişileri başka bir sütuna kaydırmak olacak. pazartesi buraya bir ek yapacağım. o zaman sanki makro çalışacak gibi duruyor. teşekkürler.
tamamdır rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.

Üst Alt