Site harici telefondaki Word programınada yapıştırdım aynı durum.
Sn. @Refaz, bizde herhangi bir sorun görünmemektedir. Ayrıca buradaki kodlar telefondaki word belgesine yapıştırılsın diye değil, Excel'in VBE Penceresine yapıştırılıp çalışması için paylaşılır.
Yine de sizin için telefonda bir video kayıt oluşturdum. Bu videoda herhangi bir sorun olmadığını görebilirsiniz.
Ayrıca Panoya Kopyala diyerek VBE penceresine yapıştırıldığında da herhangi bir sorun olmadığını bu gif resim görebilirsiniz.
Yani haberiniz olsun istedim yoksa benim için sorun değil.
Sizden başka böyle bir sorunu olan üyelerimiz olursa o zaman inceleyip gerekli işlemleri yaparız.
Not: Kodları başka siteye eklemedim.Eklediğim başka kodlardı ve alıntı yazmıştım.
Bendende saygılar.
Üzülerek belirtiyorum ki; buradaki görüntü sizin doğru konuşmadığınızı gösteriyor.
Bu forumda üyeye verdiğim yanıtı görüyorsunuz. Aşağıda da, bu kodları alıp başka bir sitede paylaştığınızı göreceksiniz.
Bu da başka bir forumda paylaştığınız kodlar.
Hatırlarsanız; "
Kodları başka siteye eklemedim. Eklediğim başka kodlardı ve alıntı yazmıştım" demiştiniz..
Buradaki kodları başka bir forumda paylaşmanız bizim için herhangi bir sorun değil, fakat daha önce de belirttiğim gibi; "
başka bir sitede yayınlarken, mümkünse alıntıdır yerine şu siteden/konudan/mesajdan alıntıdır ibaresini yazmanız daha uygun olur."
Buna dikkat ederseniz memnun oluruz.
Hoşça kalın.