Taz61
Yeni Üye
- En iyi yanıt
- 0
- Ad Soyad
- LİMAN
- Office Vers.
- Office 2016 TR
Merhaba.Aşağıda anlatmaya çalıştığım sorunumu çözecek bir VBA kodu arıyorum.
Belirlenmiş hücrelere sıfır(0) haricinde bir değer girildiğinde yine önceden belirlenmiş başka bir hücreye o anki saatin otomatik olarak girilmesini istiyorum.Bir de bu kodu 30 farklı çalışma sayfasında da kullanmak istiyorum.
Yardımı olacak herkese şimdiden çook teşekkür ediyorum
A 23 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse .... C8 hücresine geçerli saati girsin
A 40 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse ... C 25 hücresine geçerli saati girsin
A 57 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse ... C 42 hücresine geçerli saati girsin ....
Not : A23, A40 , A57 ve diğer hücrelerde formül var ... Bir de birleştirilmiş hücreler vba kodlarında sorun olur mu ?
Şöyle bir kodu çalıştırdım ama formül olan hücrelerde çalışmıyor
"Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
If Target.Value <> 0 Then
If Not Intersect(Target, Range("A23,A40,A57")) Is Nothing Then
Target.Offset(-15, 2) = Format(Now, "hh:mm")
End If
End If
End Sub
Belirlenmiş hücrelere sıfır(0) haricinde bir değer girildiğinde yine önceden belirlenmiş başka bir hücreye o anki saatin otomatik olarak girilmesini istiyorum.Bir de bu kodu 30 farklı çalışma sayfasında da kullanmak istiyorum.
Yardımı olacak herkese şimdiden çook teşekkür ediyorum
A 23 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse .... C8 hücresine geçerli saati girsin
A 40 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse ... C 25 hücresine geçerli saati girsin
A 57 hücresine sıfır haricinde bir değer girilirse ... C 42 hücresine geçerli saati girsin ....
Not : A23, A40 , A57 ve diğer hücrelerde formül var ... Bir de birleştirilmiş hücreler vba kodlarında sorun olur mu ?
Şöyle bir kodu çalıştırdım ama formül olan hücrelerde çalışmıyor
"Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
If Target.Value <> 0 Then
If Not Intersect(Target, Range("A23,A40,A57")) Is Nothing Then
Target.Offset(-15, 2) = Format(Now, "hh:mm")
End If
End If
End Sub