• Merhaba Ziyaretçi,
    Microsoft 365 Uygulamaları ile ilgili yeni haberler, dikkat çekici konular, ilgi ile takip edeceğiniz yazılar için.

Abone Olun
  • ESTE - Microsoft Office Eğitimleri

Yeni yıl Microsoft Office Eğitim planlarınız için bütçenizi oluşturmadan önce ESTE eğitim kalitesi ile tanışın. 🙌
    Kullanıcıların ihtiyacı olan yazılı materyal, dosya ve video kaynağı desteğimiz ile tüm ofis çalışanlarının iş süreçlerini rahatlatacak eğitimler planlayın. 🎯
    Microsoft Office eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

👉 Microsoft Office Eğitim Talebi

Yardım Stok ve sipariş eşleştirmesi hk.

TürkBey

Yeni Üye
En iyi yanıt
0
Ad Soyad
Emrah
Office Vers.
Office 365 TR
Merhabalar,

Uzun süredir yapmaya çalıştığım ama bir türlü beceremediğim konuda yardımınıza ihtiyacım var.

2 adet tablomu sütunlarına göre eşleştirerek müşteri siparişlerine dönüştürmem gerekiyor.

Eklediğim Çalışma sayfamda Planlama tablosu müşteri siparişlerimi, Ambar tablosu ise elimde ki ürün listesini belirtiyor.
Yapmak istediğim ise, Ambar listemde bulunan malzemelerden aynı üründe olanları, planlama tablosunda eşleştirerek aynı ürün veya bir kısa ölçülerine kullanmak.

Bunun için de ürün cinsinin aynı olması koşuluyla, en, boy ve yükseklik ölçülerinin düşük olanlarını belirtmek istiyorum. Yani özetle;
Aşağıda 1. tablodaki (ambar) ürün elimde mevcut. Bu ürünü 2. tablomdaki(sipariş) ürüne dönüştürebilmem için bana tespitte bulunmasını istiyorum. Elimdeki ile siparişlerimi karşılaştırarak siparişime dönebileceğim ürün listesini almak istiyorum.

Yardımcı olabilecek ustalara çok teşekkür ederim.

1. tablo
Ürün CinsiEnBoyYüks.Adet
015-105-VTK-BYZ138.0238.04.43

2. tablo
KaynakKalemMüşteri AdıÜrünEnBoyYüks.AdetBirim
109768610ANKARA FABRİKA015-105-VTK-BYZ138.0238.01.05ADT

Ekli dosyalar

• Deneme1.xlsx
    145.7 KB · Görüntüleme: 2
Üst Alt