merhaba özkan bey. excel vba konusunda yeniyim. sizin gibi bilgili kişilerin makaleleri ve youtube videoları ışığında öğrendiklerim ile yola çıkarak kendime bir uygulama yada program yapmak istiyorum. sizin örnek user form projenizde de menülü form çok ilgimi çekti. fakat henüz daha yolun başında olmam nedeniyle içinden çıkamadım. yardımınıza ihtiyacım var
tasarımımda yaklaşık 20 adet UserForm bulunuyor. UserForm1 ana sayfamı oluşturuyor. sizin örneğinizdeki gibi UserForm1 de en üste bir frame (frame1)ekledim. bunun üzerine labeller yardımı ile 5 ana menü başlığı ekledim. her label altınada yine sizin örneğinizdeki gibi frameler ekledim. frame2,frame3... şeklinde bunlarada labeller yardımıyla bir kaç label koydum alt başlıkları içeren. isteğim şu frame1 üzerindeki 1 başlığa tıklayınca altındaki frame açılacak, onun üzerindeki alt başlığa tıkladığımda da istediğim UserForm penceresi çıkacak. örneğin kaydet sil değiştir gibi özellikleri koymuş olduğum UserForm3 penceresi açılacak. bunu nasıl gerçekleştirebilirim? değerli vaktinizden bir bölüm ayırırda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum